Pila lisicina opaska  PSA 700 E BOSCH

Пила ”Лисичина опашка” PSA 700 E BOSCH

Карактеристики
Моќ 710W
Способност 0-2700 вртења/min
Тежина 3.7кг
Капацитет на сечење Дрво 150mm
Метал 10mm
Цевки со пречник 150mm

Гаранција 2 години

Категории : Bosch, Електричен алат