Испратете порака


Вашето име *

Вашиот е-маил *

Наслов

Вашата поракаВнесете го овој код: captcha
Контакт Детали


Работно Време
Понеделник-Петок: 08:00-17:00
Сабота: 08:00-15:00

ул. Индустриска, 7000 Битола (во близина на Идеал Шипка)
Телефон/Факс: +389 47 237 757
Мобилен: +389 75 332 651
еМаил: info@tehnomak.mk