EH 900-500

Електрична дигалка ЕH 900-500 MATRIX – Germany

Карактеристики

Моќност: 900W
Капацитет на транспорт: 250/500 kg
Висина на кревање 6/12m
Просечна брзина 04/08 m/min
Гаранција 2 год.