CD 7.2 Li MTX

Батериски завртувач CD 7.2 Li MATRIX

Карактеристики

Акумулатор 7,2V/1,3Ah
Тип на акумулатор Li-Ion
Брзина без опт. 0-150 min-1
Стезна чаура 6,35mm
Лед работно светло
Индикатор на батерија
Магнетен држач
Тежина според ЕРТА 0,4kg
прибор 24 пар.
Гаранција 2год.