M-CP 1100

Аголна полирка M-CP 1100 MICHELIN – Germany

Карактеристики

Моќност 1.100W
Број на вртежи 0-2.200 min-1
Број на удари 0-2.000 min-1
Вртежен момент 450Nm
Тежина 1,9kg
Гаранција 2 год.