ТЕХНОМАК ИНЖЕНЕРИНГ ДОО успешно работи веќе неколку години во комплексот МИКРО МАК кој се наоѓа на Индустриски пат во Битола. Продажниот салон се простира на површина од 250м2 и располага со широка палета на осветлување (лед, економични, обични светилки …) , електроматеријали (кабли, прекинувачи,осигурувачи, склопки) рачен и електричен алат како и голем избор на железарија (купатилска галантерија, рачки, мерни инструменти),хтз опрема и слично.

Наш најголем приоритет е задоволството на купувачот и се стремиме кон најдоброто што може да го понудиме на пазарот. Довербата што ни ја даваат нашите клиенти е наше најголемо постигнување и мотивација за понатамошна успешна соработка со постоечките, а и со нови клиенти.Нашиот тим е организиран, посветен и одговорен во секој момент да ги исполни желбите и побарувањата на нашите потрошувачи.Големо внимание се обраќа кон квалитетот на нашите производи, се со цел нашите клиенти да уживаат во она што го купуваат.

Техномак Инженеринг – вашиот професионален партнер со најдобри цени во регионот.