matrix-ed-e-810

Ел. пневматска дупчалка ED-E 810 MATRIX – Germany

Карактеристики

Моќност 810W
Број на вртежи 0-2.800 min-1
Удари во мин. 0-44.800 min-1
Стезна чаура 1,5 – 13mm
Дупчење челик/дрво/бетон 10/20/13mm
Тежина 2kg
Гаранција 2год.