RM 80

Вибро жаба RM 80 MATRIX – Germany

Карактеристики

Макс. моќност: 4kW
Зафатнина: 163СС
Сила на тампонирање: 10 kN
Удари во минута: 450-660
Волумен на резервоарот: 2L
Големина на папуча: 33х29cm
Гаранција 2 год.