GLB 26

Бензинска дувалка GLB 26, GLB 30 MATRIX – Germany

Карактеристики

Моќност: 700W
Зафатнина на мотор: 26сс
Макс. брзина на мотор: 8500rpm
Брзина во празен од: 3500rpm
Смеса на гориво/масло: 30:1
Резервоар за гориво: 360ml
Макс. брзина на воздух: 280km/h
Макс. проток на воздух: 8m3/min
Гаранција 2 год.