AKN 12 Li MTX

Акумулаторски одвртувач AKN 12 Li MATRIX

Карактеристики

Аку. 12V/1,3Ah
Тип на акумулатор Li-Ion
Брзина 650 min-1
Стезна чаура 0,8-10mm
Дупчење – челик 10mm
Дупчење – дрво 20мм
Вртежен момент 15Nm
Гаранција 2год.