CW-12-Li-1 MTX

Акумулаторски ударен одвртувач CW 12 V Li MATRIX

Карактеристики

Акумулатор 12V/2Ah
Број на вртежи 0-5.500 min-1
Број на удари 0-2.000 min-1
Вртежен момент 300Nm
Ударни клучеви 17/19/21mm
Тежина 1,9kg
Гаранција 2год.