Akumulatorski odvrtuvac GSR 14-4-2-li Bosch

Акумулаторски одвртувач GSR 14-4-2-li Bosch

Карактеристики
Напон на акумулатор 14,4V
Капацитет на акумулатор 1.5
Вртежен момент, макс.(Тврдо/Меко завртување) 34/16Nm
Број на вртежи во празен од 0-400/0-1300/min
Распон на затегање на стегачката глава 10mm

Гаранција 2 години