Akumulatorski odvrtuvac GSR 10,8-2 Li  Bosch

Акумулаторски одвртувач GSR 10,8-2 Li Bosch

Карактеристики
Напон на акумулатор 10,8V
Вртежен момент, макс.(Меко завртување) 13Nm
Вртежен момент, макс.(Тврдо завртување) 30Nm
Број на вртежи во празен од 0-400/1300/min
Пречник на завртките, макс 7mm
Маса со акумулаторот 0.95kg

Гаранција 2 години