matrix 4,8V

Акумулаторски одвртувач CD 4,8-24 SET MATRIX – Germany

Карактеристики
  • Батерија 4,8V NiCd
  • Време на полнење 3-5h
  • 24парчина додатоци за штрафење
  • ЛЕД индикатор за батерија
  • Магнетен држач
  • Полнач
    2год. ГАРАНЦИЈА