AK 18-2G-2 Li

Акумулаторски одвртувач AK 18-2G-2 Li MATRIX

Карактеристики

Аку. 18V/1,5Ah
Тип на акумулатор Li-Ion
Брзина 0-350/0-1250 min-1
Стезна чаура 0,8-10mm
Дупчење – челик 10mm
Дупчење – дрво 20mm
Вртежен момент 28Nm
Тежина 1,6kg
Гаранција 2год.