AKN 14.4-1 MTX

Акумулаторски одвртувач AK 14,4-2-2G MATRIX

Карактеристики

Аку. 14,4V/2×1,2Ah
Тип на акумулатор Ni-Cd
Брзина 0-550 min-1
Стезна чаура 0,8-10mm
Дупчење – челик 10mm
Дупчење – дрво 20мм
Вртежен момент 16Nm
Тежина 1,6kg
Гаранција 2год.