CMG 3.6V Li MTX

Акумулаторска граверка CMG 3,6V Li MATRIX

Карактеристики

Акумулатор 3,6V/1,3Ah
Тип на акумулатор Li-Ion
Брзина без опт. 18.000 min-1
Стезна чаура 6,35mm
Индикатор на батерија
Магнетен држач
Тежина според ЕРТА 1,0kg
прибор 118 пар.
Гаранција 2год.