CD 3,6-10 Li MTX

Акумулаторска граверка CD 3,6-10 Li MATRIX

Карактеристики

Акумулатор 3,6V/1,3Ah
Тип на акумулатор Li-Ion
Брзина без опт. 150 min-1
Стезна чаура 6,35mm
Индикатор на батерија
Тежина според ЕРТА 0,5kg
прибор 33 пар.
Гаранција 2год.